Samarbejdspartnere

Vi ved, hvad vi kan. Og det gør vores kunder også.
Vi lader nemlig andre gøre det, vi ikke kan. Nedenfor kan du læse mere om vores dygtige samarbejdspartnere. 

Dell

solvo it er strategisk samarbejdspartner med Dell i hele Norden. solvo it bistår Dell med levering af konsulentydelser inden for Microsoft infrastruktur og Cloud. 

solvo it og Dell vil i fællesskab sikre, at kunderne kommer helt i mål lige fra installation af hardware til deployment af software. 


Læs mere om Dell2Ways IT

2Ways IT hjælper dig med at optimere din it-infrastruktur. Det sker på flere måder. 2Ways IT leverer både hardware, software og rådgivning, og spænder bredt fra server og netværk til telefoni og printløsninger.

solvo it benytter blandt andet 2Ways IT som fast hardware-leverandør. It-huset er certificeret på en række områder, og har dybdegående indsigt i alle relevante modeller.


Læs mere om 2Ways IT

Crayon

Crayon (tidligere A Gain Crayon) rådgiver dig om, hvordan du licenserer dit software med Microsoft. Crayon dækker alle typer software, og fokuserer på, at din investering skal give mest muligt afkast. solvo it har en samarbejdsaftale med Crayon, der dækker alle vores primære ydelsesområder - fra Hyper-V og Windows Server til System Center og Microsoft Cloud. 


Hvor vi rådgiver, analyserer, designer, implementerer og overfører viden om dine løsninger, kan Crayon hjælpe dig med at skaffe licenserne til dem.


Læs mere om Crayon

Jansson

Jansson Gruppen har tekniske kompetencer inden for kommunikation, el og alarm, herunder Unified Communications. Ikke mindre end tre gange er Jansson blevet nomineret som årets Microsoft Partner på Communications-området.

solvo it samarbejder med Jansson om Microsoft Lync. Som én af kun fire Microsoft partnere i Danmark, har Jansson status som Microsoft Gold Certified Partner i Lync, og er dermed blandt de dygtigste herhjemme.


Læs mere om Jansson

Vision Solutions
Vision Solutions laver software-løsninger, der virker på tværs af alle hardware samt fysiske, virtuelle og Cloud-baserede miljøer. Løsningerne er organiseret i tre kategorier:

  • Cloud Protection and Recovery Solutions
  • High Availability and Disaster Recovery Solutions
  • Migration and Cross-Platform Data Sharing Solutions

solvo it samarbejder med Vision Solutions om Double-Take Move. Produktet understøtter dine processer, når du skal migrere fra én virtualiseringsplatform til en anden.

 


Læs mere om Vision Solutions