Kom godt i gang med solvo it

Kan I også mærke, at trusselsbilledet har ændret sig, og at det nu er nødvendigt med større sikkerhed? Har I sikret jeres it-miljøer i Azure? Spiller opsætningen og konfigurationer ikke helt?

Har I styr på jeres sikkerhed, brugere og datatilgang? Er I compliant ift. certificeringer? Og hvad med overvågningen, er den automatiseret og sat i system?

Hvad end jeres udfordring er, eller hvad I måtte have brug for, at vi kigger ind i, så hjælper vi jer videre. Vores skarpe Azure-konsulenter kommer ud til jer og stiller skarpt på netop jeres virksomhed til en 1:1 rådgivning.

Vi starter med et telefonmøde, hvor vi hører om jeres set-up og ønsker, og så tilpasser vi gennemgangen efter, om I er langt med Azure og gerne vil blive mere specifikke med f.eks. Azure Governance, Azure Security eller Azure Monitoring. Eller om I først lige er kommet i gang og vil høre mere om, hvordan I får det bedste udbytte af Azure. Det kan også være, at I slet ikke er startet op endnu og bare gerne vil have overblik over de muligheder, der ligger i Azure. Uanset hvilket scenarie, så hjælper vi jer videre.

Nedenfor kan I også læse mere om Azures indbyggede sikkerhedstjenester, som vi kan hjælpe jer med at implementere.

Kontakt Ulrik Mark Lassen fra solvo it på tlf. 5157 8357 eller mail ul@solvoit.com for en uforpligtende snak. 

Azure Security

Læs mere om, hvordan solvo it kan hjælpe dig med sikkerhedstjenester i dit Azure miljø.

DanskEnglish

“Vi oplever ofte, at virksomheder er gået i gang med Azure, men får problemer ift. opsætning og konfigurationer. Ligeledes er sikkerhed og overvågning af fejl udfordringer, som de gerne vil have hjælp til at få styr på.”

Jesper Jensen
Azure MVP – solvo it

“Trusselsbilledet fra omverdenen har ændret sig og der er behov for at virksomheder har endnu bedre styr på brugere og datatilgang.”

Tine Løvstrand
Selvstændig it-sikkerhedskonsulent

“Vi er et software-firma og følger med i udviklingen, men det er stadig nødvendigt at vi allierer os med eksperter på sikkerhed og overvågning.”

Behroz Karimi
Head of IT – NIS – Nordic Insurance Software

Ønsker du at vide mere om vores ydelser?

Ulrik er her for at hjælpe

Ulrik Mark Lassen

Key Account Manager

ul@solvoit.com

5157 8357

Microsoft Azure er det oplagte valg, når det gælder optimering af bl.a. jeres digitalisering og it-sikkerhed.

Med Azure Security får I endnu mere sikkerhed og sikkerhedstjenester hjælper jer med at beskytte data, apps og infrastruktur – hurtigt og simpelt. Desværre ser vi, at hackerne bliver dygtigere og dygtigere, så sikkerhedsniveauet bliver derfor nødt til at være i top.

Azure AD Multi-Factor Authentication (MFA) giver et ekstra lag af sikkerhed på brugerniveau. Ved log-in bliver brugeren bedt om godkendelse via telefonen. Dette åbner for passwordless login, hvor authentication sker via telefonen samt ansigtsgenkendelse eller med Azure AD.

Herudover kan du med Privileged Identity Management (PIM) få mulighed for at administrere, kontrollere og monitorere adgang til vigtige systemer i din organisation.

Styrk sikkerheden af jeres Azure-platform med indbyggede værktøjer
solvo it’s Azure AD Baseline – sikrer adgangen til jeres Azure samt Office 365 og lever op til branchens krav og anbefalinger til sikkerhed.

Med Azure AD Baseline sikrer vi jer, at de fundamentale konfigurationer er på plads. Ved optimering af den eksisterende Azure AD konfiguration og gennemgang af rettigheder, skaber vi fuldt overblik over brugere med privilegerede roller.

Azure Dashboard

Kontakt os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.