Vær hurtig og få en halv dags gratis workshop med solvo it

Kan I også mærke, at trusselsbilledet har ændret sig, og at det nu er nødvendigt med større sikkerhed? Har I sikret jeres it-miljøer i Azure? Spiller opsætningen og konfigurationer ikke helt?

Har I styr på jeres sikkerhed, brugere og datatilgang? Er I compliant ift. certificeringer? Og hvad med overvågningen, er den automatiseret og sat i system?

Hvad end jeres udfordring er, eller hvad I måtte have brug for, at vi kigger ind i, så er en individuel og tilpasset workshop det helt rigtige værktøj til komme godt videre. Vores skarpe Azure MVP, Jesper Jensen, kommer ud til jer og stiller skarpt på netop jeres virksomhed til en 1:1 rådgivning.

Vi starter med et telefonmøde, hvor vi hører om jeres set-up og ønsker, og så tilpasser vi workshoppen efter, om I er langt med Azure og gerne vil blive mere specifikke med f.eks. Azure Governance, Azure Security eller Azure Monitoring. Eller om I først lige er kommet i gang og vil høre mere om, hvordan I får det bedste udbytte af Azure. Det kan også være, at I slet ikke er startet op endnu og bare gerne vil have overblik over de muligheder, der ligger i Azure. Uanset hvilket scenarie, så hjælper vi jer videre.

Kontakt solvo it på tlf. 7020 5590 eller mail solvoit@solvoit.com, så booker vi en gratis workshop.

“Vi oplever ofte, at virksomheder er gået i gang med Azure, men får problemer ift. opsætning og konfigurationer. Ligeledes er sikkerhed og overvågning af fejl udfordringer, som de gerne vil have hjælp til at få styr på.”

Jesper Jensen
Azure MVP – solvo it

“Trusselsbilledet fra omverdenen har ændret sig og der er behov for at virksomheder har endnu bedre styr på brugere og datatilgang.”

Tine Løvstrand
Selvstændig it-sikkerhedskonsulent

“Vi er et software-firma og følger med i udviklingen, men det er stadig nødvendigt at vi allierer os med eksperter på sikkerhed og overvågning.”

Behroz Karimi
Head of IT – NIS – Nordic Insurance Software

Microsoft Azure er det oplagte valg, når det gælder optimering af bl.a. jeres digitalisering og it-sikkerhed.

Med Azure Security får I endnu mere sikkerhed og sikkerhedstjenester hjælper jer med at beskytte data, apps og infrastruktur – hurtigt og simpelt. Desværre ser vi, at hackerne bliver dygtigere og dygtigere, så sikkerhedsniveauet bliver derfor nødt til at være i top.

Azure AD Multi-Factor Authentication (MFA) giver et ekstra lag af sikkerhed på brugerniveau. Ved log-in bliver brugeren bedt om godkendelse via telefonen. Dette åbner for passwordless login, hvor authentication sker via telefonen samt ansigtsgenkendelse eller med Azure AD.

Herudover kan du med Privileged Identity Management (PIM) få mulighed for at administrere, kontrollere og monitorere adgang til vigtige systemer i din organisation.

Styrk sikkerheden af jeres Azure-platform med indbyggede værktøjer
solvo it’s Azure AD Baseline – sikrer adgangen til jeres Azure samt Office 365 og lever op til branchens krav og anbefalinger til sikkerhed.

Med Azure AD Baseline sikrer vi jer, at de fundamentale konfigurationer er på plads. Ved optimering af den eksisterende Azure AD konfiguration og gennemgang af rettigheder, skaber vi fuldt overblik over brugere med privilegerede roller.

Gratis Azure workshop med solvo it - tilmeld dig her

Azure Dashboard

Kom til gratis Azure-Seminar med solvo it

Er en workshop ikke det helt rigtige for dig, eller har du mere lyst til inspiration og sparring i fællesskab med andre? Så er vores seminar til september den rigtige løsning. Nu har du muligheden for at gå hjem med den nyeste viden om Azure Monitoring – og så er det gratis!

På seminaret møder du blandt andet vores Azure MVP, Jesper Jensen, der tager jer med ind i Azures univers og fortæller om hans praktiske erfaring med Azure Monitoring. Vores SCOM-ekspert, Henrik Nørgaard Hansen, vil også tale om forskellen på SCOM og Azure Monitoring og gøre dig klogere på koblingen mellem Azure Monitoring og Governance til Azure Security. Herudover vil vi fortælle om sidste nyt fra Microsoft – selvfølgelig med Azure i fokus.

Der er begrænset antal pladser, så tilmeld dig allerede nu. Det er gratis at deltage, og der vil blive serveret kaffe, te og morgenmad samt forfriskninger i løbet af dagen. Yderligere information og endeligt program bliver sendt til dig ca. en uge før seminaret.

Praktisk information:
Dato: 10. oktober, 2019
Tid: 8.30-12.00 (mulighed for efterfølgende frokost og networking)
Sted: solvo it, Borupvang 3, 2750 Ballerup