Ny rammeaftale med Kriminalforsorgen sikrer solvo it yderligere fire år ved roret og åbner for nye opgaver og nyt forretningsområde i aftalen.

Få måneder efter at være blevet opkøbt af Unit IT, sparker it-huset solvo it 2022 i gang med en netop underskrevet rammeaftale for et tocifret millionbeløb med Kriminalforsorgen.

Rammeaftalen med Kriminalforsorgen har været i udbud siden sommeren 2021 og træder i kraft fra marts 2022. Den nye rammeaftale, løber over de næste fire år, men med en indbygget mulighed for forlængelse.

”Rammeaftalen er både en stor aftale, men i lige så høj grad en stor tillidserklæring til os fra Kriminalforsorgen. Vi bestræber os altid på at være en god samarbejdspartner, som sætter løsninger, know-how og førsteklasses service gennem konstruktiv dialog i højsædet. Derfor er det en kæmpe cadeau til os og vores specialister, når en kunde år for år igen vælger vores ydelser,” siger Flemming Larsen, CEO hos solvo it.

Den nye kontrakt mellem solvo it og Kriminalforsorgen dækker både drift og beredskab som tidligere, men viser også et stigende behov for integrerede løsninger, i kraft af en ny tilføjelse til kontraktens forpligtelser for solvo it.

Ny forretning til gammel aftale
Hvor de tidligere års rammeaftaler alene dækkede service på it-løsninger, kommer den nye aftale for første gang i de 22 år, som solvo it har serviceret Kriminalforsorgen, nu også til at dække udvikling af nye projekter.

Dette afspejler en trend hvor it-behov og de tilsvarende cloudløsninger både bliver mere komplekse og kræver en stigende grad af integration og holistisk forståelse.

”Vi har de senere år styrket vores forretning ved at takke ja til opgaver, som kunne hæve vores egne kompetencer gennem eksterne konsulenter og samarbejdspartnere. Den strategi kulminerede i slutningen af 2021 hvor vi blev opkøbt af Unit IT, som nu supplerer vores kompetencer. Det er dette fælles powerhouse, som i dag er i stand til at levere på en bred pallette af opgaver med in-house specialister,” siger Flemming Larsen.

Aftalens løbetid og størrelse betyder, at solvo it kan fortsætte den positive vækst, som virksomheden er inde i; en vækst som ses i bundlinjen i seneste regnskab, der efter skat er hævet med 22 procent til knap seks millioner i forhold til året før.

Det er denne sunde forretning, gode kunderelationer og høje kompetenceniveau indenfor særligt Microsoft services som betød, at Unit IT i december 2021 indgik aftale med solvo it om en overtagelse af konsulenthuset.

Yderligere kontakt
Mikkel Wenzel Andreasen, Communications Officer, USTC

Telefon: +45 7879 8228 – mail: miwa@ustc.dk

Om
solvo it leverer løsninger til private virksomheder og offentlige organisationer og har omkring 40 interne og eksterne konsulenter tilknyttet. Kunderelationerne hos solvo it bygger typisk på en langvarig og personlig relation.

solvo it er Microsoft Gold Certified Partner inden for følgende områder:

Datacenter – Cloud Platform – Cloud Productivity – Application Development

solvo it er i 2021 opkøbt af Unit it, som ejes af United Shipping & Trading Company (USTC). USTC er repræsenteret i mere end 38 lande via koncernens aktiviteter inden for olie & energi, shipping & logistik, rederi, risk management og IT.

USTC blev grundlagt i Fredericia i 1876 og i dag består den familieejede koncern af virksomheder som Bunker Holding, SDK FREJA, Uni-Tankers, Selected Car Group og Unit IT og har på verdensplan +100 kontorer og mere end 3.500 medarbejdere.

USTC, der siden 1981 har haft hovedkontor i Middelfart, har en egenkapital på mere end 3 mia. kr. og omsatte i seneste regnskabsår for 76 mia. kr.