Med Office 365 kan brugerne i FOA frit arbejde, hvor og hvornår de vil.

Data er sikre og tilgængelige med Office 365

Kender du det, at alle I firmaet har en laptop, tablet og smartphone. Forventningen om, at man kan være på og tilgængelig altid og alle vegne stiger. Men det virker uoverskueligt dyrt, og jeres systemer understøtter det ikke lige.

FOA – Fag og Arbejde havde samme udfordring, men valgte med solvo it’s hjælp at skabe mobilitet med Microsofts Office 365.

FOA installerede først Office 365 Pro (Office), og siden er løsningen blevet udvidet med OneDrive for Business og Yammer Enterprise.

I den sammenhæng har solvo it bl.a. hjulpet med at optimere, forestået single sign-on, brugersynkronisering, sikkerhed, redundans mv., samt etableret en AD Forest for FOA’s over 11.000 tillidsfolk og et testmiljø i Microsoft Azure.

Office 365 er fremtiden. Vores løsning giver synlig værdi for brugeren. Den sikrer data og tilbyder, at folk kan tilgå dem, uanset hvor de befinder sig.

Marianne Kempf Troestit-driftschef i FOA

Automatisering af den basale drift

Grænsefladen i Office 365 er genkendelig og let at gå til. Derfor har FOA’s it-folk ikke haft behov for efteruddannelse, ud over den løbende sparring med solvo it om nye features i produktet.

It-folkene har dog skullet vænne sig til at arbejde på en anden måde end tidligere. Dels fordi brugerne er mere selvkørende med Office 365, og fx selv kan installere Office på deres devices. Dels fordi Office 365 automatiserer en række driftsopgaver, herunder backup og patching.

– Derfor er det en klar fordel, at den basale drift af Office 365 er automatiseret, slutter hun.