Få en halv dags gratis workshop med solvo it.

Kan I også mærke, at trusselsbilledet har ændret sig, og at det nu er nødvendigt med større sikkerhed? Har I sikret jeres it-miljøer i Azure? Spiller opsætningen og konfigurationer ikke helt?

Har I styr på jeres sikkerhed, brugere og datatilgang? Er I compliant ift. certificeringer? Og hvad med overvågningen, er den automatiseret og sat i system?

Hvad end jeres udfordring er, eller hvad I måtte have brug for, at vi kigger ind i, så er en individuel og tilpasset workshop det helt rigtige værktøj til komme godt videre. Vores skarpe Azure MVP, Jesper Jensen, kommer ud til jer og stiller skarpt på netop jeres virksomhed til en 1:1 rådgivning.

Vi starter med et telefonmøde, hvor vi hører om jeres set-up og ønsker, og så tilpasser vi workshoppen efter, om I er langt med Azure og gerne vil blive mere specifikke med f.eks. Azure Governance, Azure Security eller Azure Monitoring. Eller om I først lige er kommet i gang og vil høre mere om, hvordan I får det bedste udbytte af Azure. Det kan også være, at I slet ikke er startet op endnu og bare gerne vil have overblik over de muligheder, der ligger i Azure. Uanset hvilket scenarie, så hjælper vi jer videre.

Kontakt solvo it på tlf. 7020 5590 eller mail solvoit@solvoit.com, så booker vi en gratis workshop.