3 dage, 65 sessioner og over 600 deltagere… Intelligent Cloud konferencen kommer igen i år til København 

solvo it er med som sponsor på konferencen, som løber af stablen den 8. – 10. april i CineMaxX på Fisketorvet. 

Intelligent Cloud konferencen er det største Microsoft Azure Cloud og Data Platform event i 2019 i Danmark. På konferencen er der fokus på teknisk træning i break-out sessioner, nye funktioner og teknologiske trends. Konferencen byder på en ”før-konferencedag” med workshops den 8. april samt to dage (9. og 10. april) med mere end 65 sessioner, produktdemoer, netværk og andre sociale elementer.
Uanset, som du er ekspert i Cloud eller du først lige er startet, vil der være relevante indlæg for dig. Konferencen henvender sig til Cloud arkitekter, udviklere, IT-pro’er samt data professionelle og data scientists. Vi forventer, at der kommer 600 deltagere på årets konference. Konferencen drives af de lokale Azure, Data og SQL-samfund med støtte fra Microsoft Danmark.
Vi er med som sponsor på konferencen, og du kan finde os på Expo Stand nr. 5. Her kan du komme og få en snak med os og høre om Azure Monitoring, og om hvordan du kan få fuldt overblik over dit miljø – uden nogen stor infrastruktur. Du kan også høre om, hvordan du gør din Azure Platform mere sikker – og derved højne din secure score.
Vi glæder os til at møde dig på vores stand. Vi har en kaffebar med, og vi serverer den bedste kaffe. Vi giver dig også noget at tygge på – kom og oplev hvad. Du kan læse mere om konferencen her –https://intelligentcloud.dk/herunder agenda, speakers samt de sponsorer, som du kan møde på konferencen.