Federe løsninger og mere vækst

Windows Azure Pack (WAP) bliver en game changer, vurderer Søren Frandsen. Han er salgs- og marketingchef i den fremstormende hosting-virksomhed Mentor IT, og en af drivkræfterne bag, at Mentor IT implementerede WAP i sensommeren 2014.

– Vi ville gerne hurtigt til markedet, og besluttede derfor at kontrakte med solvo it, fortæller Søren Frandsen.

– Samarbejdet med solvo it betød, at vi ikke skulle spilde tid med trial and error eller at opfinde den dybe tallerken selv.

Sidemandsoplæring med solvo it

Processen forløb som sidemandsoplæring, hvor solvo it løbende overførte viden til Mentor IT’s konsulenter.

Resultatet blev en helt ny platform, der integrerer WAP med Microsoft Hyper-V i Windows Server 2012 R2 samt System Center Orchestrator (SCO), Operations Manager (SCOM) og Virtual Machine Manager (SCVMM).

– Vi har fået en ekstra platform ved siden af vores VMware-miljø. Det giver fantastiske muligheder for vækst, fordi vi nu har endnu flere værktøjer at arbejde med og dermed kan lave endnu federe løsninger for vores kunder, mener Søren Frandsen.

Hurtigere og bedre kundeservice

Den iboende selvbetjeningsportal giver adgang til en række systempræparerede templates, der fx gør det ekstremt let at oprette, administrere og overvåge virtuelle maskiner.

Mentor IT kan også selv definere templates til kunderne og dermed automatisere basale driftsopgaver, som fx at bestille RAM.

– Nogle kunder efterspørger allerede nu at kunne gøre basale ting selv. Om et år eller halvandet vil de simpelthen gå ud fra, at det kan lade sig gøre, forudsiger Søren Frandsen.

– Vi tror på produktet, og det giver os et kæmpe strategisk og teknisk forspring at være med fra start, slutter Søren Frandsen.