Privatlivspolitik

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, udfylder vores kontaktformularer eller tilmelder dig ét af vores arrangementer. Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger i det omfang, du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne: navn, titel, e-mailadresse og virksomhed.

 

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og til at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev eller modtage information omkring et seminar, workshop, konference eller lignende. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger

Data som du opgiver i forbindelse med tilmelding af nyhedsbrev eller til tilmelding til arrangementer, videregives kun til tredjepart i det omfang, det er nødvendigt i forhold til f.eks. udarbejdelse af navneskilte forud for deltagelse i solvo it’s arrangementer. Oplysningerne anvendes udelukkende til brug for dette formål. Disse tredjeparter behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det på solvo it’s website.

 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: solvoit@solvoit.com. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

solvo it

Borupvang 3

2750 Ballerup

Telefon: 7020 5590
Email: solvoit@solvoit.com