solvo it overvågning – SIO

Med en overvågningsaftale fra solvo it undgår du dyre nedbrud. Vi hjælper dig med at forebygge forretningskritiske fejl, og du vil dermed opleve færre problemer i dine it-systemer. Vi overvåger din infrastruktur 24 timer i døgnet – året rundt.

Overvågning af

“Business Critical System”

solvo it overvågning (SIO) giver dig overblik over, om jeres systemer leverer
det, de skal. Med SIO får du indblik i dine systemers performance, så du kan optimere oplevelsen for din slutbruger. Hvis dele af din infrastruktur er nede, bliver dine brugere påvirket og får svært ved at udføre deres arbejde. Det koster virksomheden mange penge.

Med SIO minimerer vi din nedetid ved enten at forhindre nedbrud eller ved hurtigt at kunne reagere, da SIO i de fleste tilfælde kan fortælle hvor og hvorfor, nedbruddet er opstået.

BILLETSYSTEMER

CASE BESKRIVELSE: solvo it overvåger it-infrastrukturen for en stor underholdningsvirksomhed med mange daglige besøgende på virksomhedens website. Oppetiden er altafgørende, da websitet er hovedportal for arrangementer, events og bestilling af billetter. De underliggende databaser, som bruges til business intelligence, overvåges samtidig for at forhindre forretningskritiske fejl og tab af vigtige data. solvo it overvåger hele processen og sikrer, at intet går galt på kunderejsen – lige fra kunden klikker ind på hjemmesiden, lægger et produkt i indkøbskurven til betaling og afslutning af købet.

HOSTING MILJØ

CASE BESKRIVELSE: solvo it overvågeret hosting miljø hos en it-virksomhed, der leverer digitale løsninger til medlemsorganisationer. Virksomhedens succes afhænger af, at deres digitale løsninger altid kører hos organisationerne. solvo it overvåger hosting- miljøet og dermed kundernes websites, systemer og infrastruktur-services, så oppetiden er sikret. solvo it leverer også den brugervenlige oversigt over de systemer,
der overvåges.

DAGPENGESYSTEM

CASE BESKRIVELSE: solvo it overvåger en online brugerportal for en fagforening. Portalen giver fagforeningens medlemmer mulighed for bl.a. at registrere ledighed på arbejdsmarkedet. solvo it overvåger
aktiviteterne fra medlemmet logger ind til den lovpligtige registrering afsluttes. Da der er bestemte skæringsdatoer for registrering af ledighed, er overvågning og sikring af korrekte datoer og information ekstremt vigtig for både fagforeningen og det enkelte medlem.

KOMMUNIKATIONSSYSTEM

CASE BESKRIVELSE: solvo it overvåger et forretningskritisk kommunikations-flow hos en større dansk produktionsvirksomhed. Den samlede kommunikation er sat sammen af en række kritiske it-elementer både før og efter mail-flowet. Den samlede proces er forretningskritisk for virksomheden
og dermed en parameter, som virksomheden har sat målepunkter for. solvo it overvåger alle steps i kommunikations- flowet og sikrer, at intet stopper undervejs.