Hvert år kårer Computerworld Danmarks dygtigste it-virksomheder. Det har de gjort siden 1996, og ud af de 354 it-virksomheder, som har indgivet et positivt regnskab i 2020, har solvo it fået en flot 2. plads. Vi er selvsagt sindssygt stolte og glade.

Hemmeligheden bag den flotte placering vurderer solvo it’s CEO Flemming Larsen er kommet af de gode og meget tætte kunderelationer, som solvo it har.

”Vores kunder er meget glade for os, hvilket har sikret os en god og stabil kundestrøm. Vores kunderelationer bygger typisk på en langvarig og meget personlig kontakt. Det er noget, kunderne er virkelig glade for, og derfor kommer de igen. Vi hjælper vores kunder med mere end blot vores kerneforretning – vi har udvidet vores forretning til også at blive kundens ‘trusted advisor’. Vores kernekompetence har altid været Microsoft – nu kan vi også hjælpe vores kunder med en bredere it-rådgivning, strategi og højere arkitektniveau. Vi er meget stolte over placeringen. Den viser med al klar tydelighed, at vores strategi virker”… Flemming Larsen, CEO i solvo it.