solvo it vil være først, hvor det sker og sender derfor alle konsulenter på Microsoft konferencer i udlandet i 2019.

2019 bliver et travlt, men spændende år for alle solvo it’s konsulenter. Alle skal nemlig på konferencer i udlandet for at få den nyeste viden først og direkte fra Microsoft. I alt 4 konferencer deltager vi i. Det drejer sig om Azure Bootcamp i Seattle, MMS i New Orleans, Experts Live i Prag samt Microsoft Ignite i Orlando, Florida. Her får konsulenterne helt dugfriske nyheder samt kommende trends fra Microsoft inden for vores kompetenceområder. Årsagen er enkel – solvo it vil hele tiden følge med den nyeste udvikling i markedet.

solvo it har altid vægtet uddannelse højt. I it-branchen går det stærkt – så det gælder om altid at være ét skridt foran og holde sig opdateret med den nyeste viden – på den måde kan vi altid være på forkant og rådgive vores kunder bedst muligt. Vores konsulenter brænder for deres arbejde, og derfor synes de naturligvis også, at det er sjovt hele tiden at være opdateret med den nyeste viden – så det er win-win for både vores kunder og konsulenter, siger Flemming Larsen, CEO i solvo it”. 

Udover ovennævnte konferencer er solvo it’s Azure MVP, Jesper Jensen, i øjeblikket også på konference. Han deltager lige nu i MVP Summit i Seattle. MVP Summit er et eksklusivt event kun for de 2.000 MVP’ere, der findes på verdensplan. Her bliver der gået i dybden med Microsofts produkter, og deltagerne får mulighed for at give feedback på produkterne samt komme med deres ønsker til fremtiden.