Under Corona-nedlukningen har solvo it oplevet en stigende efterspørgsel på især to Microsoft services. Det drejer sig om Teams samt Azure Security Center. På grund af den store efterspørgsel tilbyder vi en gennemgang af jeres eksisterende miljø for at sikre, at I får mest muligt ud af jeres set-up, og at sikkerheden er i top.

Få en rapport til din it-revision 

Microsoft Teams
Med Teams kan du samarbejde uden at gå på kompromis med databeskyttelse og sikkerhed. Teams er i høj grad blevet et værktøj, som alle i virksomheden bruger – derfor er sikkerheden og den korrekte opsætning vigtigere end nogensinde.

Vi tager udgangspunkt i jeres Teams-opsætning og tilbyder en halv dags gennemgang af jeres opsætning. Vi kommer med vores vurdering af muligheder, optimering og laver en rapport, som I kan bruge til jeres it-revision.

Azure Security Center
Alle kan oprette sikre cloudløsninger – hvad enten det er i det lokale miljø, i et hybridmiljø, i flere cloudmiljøer eller på grænseenheder. Følg best practice og løs almindelige fejlkonfigurationer af Azure IaaS- (Infrastructure as a service) og PaaS-ressourcer (Platform as a Service), som kan omfatte:

  • Fejl under udrulning af systemopdateringer på virtuelle maskiner (VM’er).
  • Unødvendig eksponering på internettet via offentlige slutpunkter.
  • Ikke-krypterede data i transit eller på lager.

Når du håndterer disse, kan du let udrulle Microsoft- og andre partnerløsninger direkte fra Azure Portal.
Vi tilbyder en halv dags gennemgang af jeres opsætning. Vi kommer med vores vurdering af muligheder, optimering, og laver en rapport til jeres it-revision.

Kontakt solvo it på tlf. 7020 5590 eller på mail solvoit@solvoit.com og hør mere om, hvad vi kan tilbyde.