Datacenter Management

Bevar kontrollen over din it – på tværs af miljø og platforme.
Gør dine it-aktiviteter enklere med on-premis eller cloud løsning.

System Center-løsninger gør både implementering, konfiguration, administration og overvågning af din infrastruktur og dit virtualiserede softwaredefinerede datacenter meget nemmere. Du får også bedre fleksibilitet og ydeevne.

Virtualisering

Virtualisering skaber et simuleret eller virtuelt behandlingsmiljø. Så kan du udnytte din server-hardware optimalt og reducere dine udgifter til både software, hardware og drift af din it-infrastruktur.
Virtualisering indbefatter ofte computergenererede versioner af hardware, operativsystemer og lagerenheder. Det gør det muligt at dele en enkelt computer eller server op i adskillige virtuelle maskiner.
Virtualisering forbedrer skalerbarheden og arbejdsbelastningen ved at oprette flere forskellige ressourcer fra en computer eller server. På denne måde bruger du færre overordnede servere, har et mindre energiforbrug og lavere omkostninger til infrastruktur og vedligeholdelse.

Windows Server

Windows Server 2019 er Microsofts nyeste server-operativsystem med ny funktionalitet, performanceoptimering og sikkerhedsforbedringer.
Vi installerer dit nye operativsystem, og uanset hvilken version, du vælger, rådgiver vi dig, så du får nøjagtigt den funktionalitet, du ønsker.
Vi kan også optimere dit operativsystem og skabe de bedste betingelser for de applikationer, der skal drives.

Backup

Få sikkerhed for, at dine kritiske data og din infrastruktur altid er beskyttet.
Du kan beskytte dine data mod tab og korruption ved at få sat din backup op. Du får værktøjerne til sikkerhedskopiering og kopiering af dine data hvert 15. minut til f.eks. disk eller i skyen til Azure.
Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med backup.

Automatisering

Det er vigtigt at få ydelser leveret automatisk, hvis du ønsker færre fejl og lave omkostninger til drift og etablering. Du øger også hastigheden i dit datacenter og får mulighed for selvbetjening via en webportal.

Automatisering kræver god forståelse for processen og en bred arkitektur- og teknologiekspertise. solvo it har mange års erfaring med automatisering, og vi hjælper dig gerne med opsætningen.