Datacenter Management

Der er i disse år et stort fokus på cloud-baserede løsninger, men det til trods, har de fleste virksomheder fortsat behov for at vedligeholde en større eller mindre intern IT-infrastruktur. Hos solvo it har vi mange års erfaring med dette, og vi tilbyder konsulentbistand til rådgivning, implementering, opgradering eller generel vedligeholdelse af en bred vifte af Microsofts on-premises produkter.

Active Directory

Et sikkert og korrekt konfigureret Active Directory er fundamentet for at mange andre systemer fungerer, som virksomheden kræver og forventer. solvo it’s konsulenter har igennem de sidste 20 år været med at til at designe og opbygge mange kunders core infrastruktur og har stor erfaring med fejlfinding og optimering af netop dette.

Exchange

For virksomheder, som af den ene eller anden grund ikke er klar til (eller interesserede i) at flytte mail i skyen, er Microsoft Exchange fortsat et moderne og robust alternativ. Hos solvo it har vi højt certificerede og erfarne Exchange-konsulenter, der kan hjælpe med rådgivning, implementering eller troubleshooting af interne Exchange-løsninger.

Deployment, administration og overvågning

Installation og vedligeholdelse af arbejdsstationer og servere på en automatiseret, smidig og ensartet måde er et stort ønske hos de fleste. Vi er specialister i netop dette og har mange års erfaring med Configuration Manager, Intune, Windows Deployment Services og Microsoft Deployment Toolkit. Med et eller flere af disse produkter er det muligt at installere, opdatere og administrere servere, arbejdsstationer og mobile enheder (smartphones og tablets) i virksomheder af alle størrelser.

For at sikre et stabilt miljø er det vigtigt altid at have overblik over infrastrukturens generelle status. Vi har arbejdet med kunder af alle størrelser og stået for etableringen af avanceret overvågning ved hjælp af Operations Manager igennem de seneste 15 år. Desuden er vi med helt forrest i forhold til overvågning med Azure Monitor.

Virtualisering

Virtuelle servere er en central del af stort set alle kunders infrastruktur. Derfor er det nødvendigt at de underliggende virtualiserings-hosts er stabile og fejltolerante. Hos solvo it har vi fokuseret på at specialisere os i Microsofts virtualiserings-løsning (Hyper-V) og vi har arbejdet med teknologien siden, den blev introduceret med Windows Server 2008, ligesom vi har arbejdet med Virtual Machine Manager fra produktets fødsel.

Vil du høre mere om, hvordan solvo it kan hjælpe netop dig og din virksomhed? Så kontakt Ulrik Mark Lassen på tlf. 5157 8357 eller send en mail til ul@solvoit.com.