Microsoft Azure Konsulenter

Microsoft Azure gør det nemt, billigt og hurtigt for dig at bygge og administrere dine services og applikationer.
Microsoft Azure er en Cloud-baseret infrastruktur- og platformsløsning, der lynhurtigt giver dig mulighed for at skalere efter behov. Løsningen er omkostningseffektiv og virker med dine eksisterende miljøer.

Azure Management

Mulighederne i Azure er mange og med den rigtige tilgang og de rigtige værktøjer, får I en platform, der er nem at administrere. Solvo IT har erfaring med at binde værktøjerne sammen, og vores mål er, at I kun skal konfigurere tingene én gang. Resten kører automatisk vha. de indbyggede værktøjer. Dermed skal I ikke bekymre jer om, hvorvidt backup er sat op på den nye server, eller om den bliver opdateret. Vi automatiserer processen, så det altid bliver konfigureret korrekt. Skulle der opstå fejl, sørger overvågningen selvfølgelig for at advisere jer om det.

Solvo IT har også sin egen service, Solvo IT management, hvor vi, ved hjælp af Azure værktøjerne, holder øje med dit miljø, og giver dig besked, når der er noget, du bør vide. Denne service tilpasses dine behov og kan integreres med sagssystemer eller vagtordninger hos jer.

Vil du vide mere om Azures mange muligheder, eller har du brug for hjælp af en af vores Microsoft Azure konsulenter? Så kontakt Ulrik Mark Lassen for en uforpligtende snak på tlf. 5157 8357 eller send en mail til ul@solvoit.com. Ulrik sidder klar til at svare på alle dine spørgsmål.

Azure Governance

Et af de første skridt i en cloud strategi bør altid være etablering af en governance model. En god governance model er vigtig for at holde orden i systemerne og undgå miljøer, der løber løbsk – enten i form af dårlig sikkerhed eller et budget der er overskredet.

Da Azure hele tiden udvikler sig, bliver Solvo IT ofte taget med på råd fra kunder, som enten skal i gang med Azure, eller som allerede er i gang og mangler en sparringspartner. Gennem årene har vi opbygget vigtig erfaring med Azure og hele tiden udviklet på vores governancemodeller. Vores Microsoft Azure konsulenter assisterer gerne med både design, Azure-gennemgang og arkitektur samt implementering.

I et Azure-governance projekt med Solvo IT vil vi tage jer igennem de 5 grundlæggende principper for en god governance model:

 • Cost Management
  Alt for mange cloud projekter starter uden et budget eller et mål for omkostningerne. Der skal være styr på forbruget fra start af, så I undgår overraskelser.
 • Security Baseline
  I en verden med konstante cybertrusler og samtidig en helt ny måde at tænke infrastruktur og sikkerhed på hjælper vi med implementering af sikkerhedspolitikker.
 • Identity Baseline
  Brugeridentiteter er i langt højere grad en sikkerhedsfaktor i en cloud verden, hvorfor det er vigtigt at have styr på både authorization og authentication – derfor udarbejdes en identity baseline med fokus på jeres behov.
 • Resource Consistency
  En vigtig grundsten i et godt driftsmiljø er konsistent konfiguration på tværs af udvikling, test og produktionsmiljøer. Azure har alle de rigtige værktøjer til at sikre det, og de indgår selvfølgelig i projektet.
 • Deployment Acceleration
  Fejlkonfigurationer og manuelle tasks er kostbare i tidsforbrug. Med en foruddefineret konfiguration af ressourcer kan du fokusere på det der giver forretningen værdi, i stedet for brandslukning og trivielle opgaver. Her fokuserer på vi på automatisering og standardisering af deployments.

Azure Infrastructure as a Service (IaaS)

Med Azure IaaS kan du holde fokus på din virksomheds behov. Vi tager os af at planlægge, producere, sikre og administrere en infrastruktur, der opfylder dine behov.

Du sikrer dine vigtigste programmer med en infrastruktur, der er tilgængelig øjeblikkeligt, og som du kan skalere efter dine behov.

Med Azure IaaS kan du:

 • Klargøre infrastruktur hurtigt for alle dine ressourcer
 • Udrulle hybridmiljøer på en ensartet måde med infrastrukturen i dit lokale miljø
 • Beskytte dine programmer med et komplet sæt af sikkerheds- og administrationstjenester
 • Optimere og reducere udgifterne til infrastruktur
  Med Azure Storage slipper du for at administrere dit datacenter. Du betaler kun for fleksible cloud-muligheder, efterhånden som du har brug for dem. Når dine behov ændrer sig, er systemet fleksibelt og følger med.

Azure Storage

Med Azure Storage slipper du for at administrere dit datacenter. Du betaler kun for fleksible cloud-muligheder, efterhånden som du har brug for dem. Når dine behov ændrer sig, er systemet fleksibelt og følger med.

 • Løsningsmuligheder til dine behov
 • Skalerbarhed, som du ikke vokser fra
 • Fleksibilitet, når behovene ændrer sig

Azure Active Directory

Med Azure Active Directory (Azure AD) kan du sikre dine ressourcer. Løsningen hjælper dig med at administrere bruger-id’er og oprette intelligensdrevne adgangspolitikker.

Azure AD er en uundværlig del i Office 365, Azure, Enterprise Mobility og Security.
Azure AD giver høj sikkerhed, produktivitet og sikrer administration på tværs af din virksomheds enheder, apps og infrastruktur ved at centralisere id- og adgangsstyring.

Læs mere om, hvordan solvo it kan hjælpe dig med sikkerheden i dit Azure miljø.

DanskEnglish

Ønsker du at vide mere om vores ydelser?

Ulrik er her for at hjælpe

Ulrik Mark Lassen

Key Account Manager

Azure Site Recovery

Har du en Azure Site Recovery (ASR), kan du uden problemer holde din virksomhed kørende, hvis der sker it-udfald.

Med Azure Site Recovery slipper du for at betale for udrulning, overvågning, fejlrettelser og vedligehold af en infrastruktur til it-katastrofeberedskab.

Du betaler kun for de beregningsressourcer, du har brug for til dine programmer i Azure.
Du kan også helt spare omkostningerne ved at flytte til Azure og få et Disaster Recovery set-up mellem Azure-områder.

Backup

Beskyt dine data med en cloudbaseret backup. Backup sørger for, at dine data er sikre. Du skal ikke gendanne data og får færre udfordringer med driftssikkerheden.

Backup kræver ikke yderligere infrastruktur. Det beskytter samtidig dine data mod ransomware, da det benytter flere godkendelseslag.

Backup understøtter virtuelle maskiner både i Azure og det lokale miljø.

Azure Monitor

Azure Monitor giver dig mulighed for at maksimere ydeevnen og tilgængeligheden af din Cloud og dine on-premise ressourcer og applikationer.
Det hjælper dig med at forstå, hvordan dine applikationer yder og proaktivt identificere problemer, der påvirker dem og de ressourcer, de afhænger af.

 • Overvågning af dine programmers ydeevne via avanceret analyser og maskinel indlæring
 • Proaktiv identificering af problemerne og automatisk reaktion på beskeder
 • Integrering med og forbedring af dine operationelle arbejdsprocesser

Azure Automation

Udfør alle de hyppige, tidskrævende og fejludsatte administrationsopgaver i skyen – helt automatisk. Med Azure Automation frigør du ressourcer til at håndtere tidskrævende småopgaver, så du kan fokusere på arbejde, der tilfører virksomheden værdi. Når du reducerer fejl og øger effektiviteten, sænker du også driftsomkostningerne.

Kontakt os

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.