Microsoft Azure

Microsoft Azure gør det nemt, billigt og hurtigt for dig at bygge og administrere dine services og applikationer.
Microsoft Azure er en Cloud-baseret infrastruktur- og platformsløsning, der lynhurtigt giver dig mulighed for at skalere efter behov. Løsningen er omkostningseffektiv og virker med dine eksisterende miljøer.

Azure Infrastructure as a Service (IaaS)

Med Azure IaaS kan du holde fokus på din virksomheds behov. Vi tager os af at planlægge, producere, sikre og administrere en infrastruktur, der opfylder dine behov.

Du sikrer dine vigtigste programmer med en infrastruktur, der er tilgængelig øjeblikkeligt, og som du kan skalere efter dine behov.

Med Azure IaaS kan du:

 • Klargøre infrastruktur hurtigt for alle dine ressourcer
 • Udrulle hybridmiljøer på en ensartet måde med infrastrukturen i dit lokale miljø
 • Beskytte dine programmer med et komplet sæt af sikkerheds- og administrationstjenester
 • Optimere og reducere udgifterne til infrastruktur
  Med Azure Storage slipper du for at administrere dit datacenter. Du betaler kun for fleksible cloud-muligheder, efterhånden som du har brug for dem. Når dine behov ændrer sig, er systemet fleksibelt og følger med.

Azure Storage

Med Azure Storage slipper du for at administrere dit datacenter. Du betaler kun for fleksible cloud-muligheder, efterhånden som du har brug for dem. Når dine behov ændrer sig, er systemet fleksibelt og følger med.

 • Løsningsmuligheder til dine behov
 • Skalerbarhed, som du ikke vokser fra
 • Fleksibilitet, når behovene ændrer sig

Azure Active Directory

Med Azure Active Directory (Azure AD) kan du sikre dine ressourcer. Løsningen hjælper dig med at administrere bruger-id’er og oprette intelligensdrevne adgangspolitikker.

Azure AD er en uundværlig del i Office 365, Azure, Enterprise Mobility og Security.
Azure AD giver høj sikkerhed, produktivitet og sikrer administration på tværs af din virksomheds enheder, apps og infrastruktur ved at centralisere id- og adgangsstyring.

Læs mere om, hvordan solvo it kan hjælpe dig med sikkerheden i dit Azure miljø.

DanskEnglish

Azure Site Recovery

Har du en Azure Site Recovery (ASR), kan du uden problemer holde din virksomhed kørende, hvis der sker it-udfald.

Med Azure Site Recovery slipper du for at betale for udrulning, overvågning, fejlrettelser og vedligehold af en infrastruktur til it-katastrofeberedskab.

Du betaler kun for de beregningsressourcer, du har brug for til dine programmer i Azure.
Du kan også helt spare omkostningerne ved at flytte til Azure og få et Disaster Recovery set-up mellem Azure-områder.

Backup

Beskyt dine data med en cloudbaseret backup. Backup sørger for, at dine data er sikre. Du skal ikke gendanne data og får færre udfordringer med driftssikkerheden.

Backup kræver ikke yderligere infrastruktur. Det beskytter samtidig dine data mod ransomware, da det benytter flere godkendelseslag.

Backup understøtter virtuelle maskiner både i Azure og det lokale miljø.

Azure Monitor

Azure Monitor giver dig mulighed for at maksimere ydeevnen og tilgængeligheden af din Cloud og dine on-premise ressourcer og applikationer.
Det hjælper dig med at forstå, hvordan dine applikationer yder og proaktivt identificere problemer, der påvirker dem og de ressourcer, de afhænger af.

 • Overvågning af dine programmers ydeevne via avanceret analyser og maskinel indlæring
 • Proaktiv identificering af problemerne og automatisk reaktion på beskeder
 • Integrering med og forbedring af dine operationelle arbejdsprocesser

Azure Automation

Udfør alle de hyppige, tidskrævende og fejludsatte administrationsopgaver i skyen – helt automatisk. Med Azure Automation frigør du ressourcer til at håndtere tidskrævende småopgaver, så du kan fokusere på arbejde, der tilfører virksomheden værdi. Når du reducerer fejl og øger effektiviteten, sænker du også driftsomkostningerne.