Modern Workplace og Device Management

I en omskiftelig og mobil verden er det vigtigere end nogensinde at have styr på virksomhedens enheder. Såvel ledelse som medarbejdere forventer at kunne tilgå services som mail, filer og andet uanset hvor de befinder sig og fra forskellige enheder – uden at gå på kompromis med sikkerheden. Det er ikke længere nok at kunne administrere Windows-computere på virksomhedens interne netværk. Der er behov for at kunne administrere og sågar installere dem uanset hvor de er. Ligesom det er nødvendigt at tilbyde adgang til services og data fra andre typer af enheder (smartphones, tablets osv.).

Til at hjælpe med disse udfordringer, tilbyder solvo it professionel sparring, hjælp til implementering og løbende vedligehold af Microsofts værktøjer – dette være sig både on-premises og cloud-baserede. Ved hjælp af det rigtige mix af Microsoft Endpoint Manager Configuration Manager (tidligere System Center Configuration Manager), Cloud Management Gateway, Intune, AutoPilot og ikke mindst Office 365 er det muligt at opnå den fleksibilitet og sikkerhed, der måtte ønskes for den enkelte virksomhed.

Office 365

Office 365 samler de bedste værktøjer til den moderne arbejdsplads. Det er en skybaseret abonnement-tjeneste, der styrker kommunikation og samarbejdet i din virksomhed.

Office 365 kombinerer førende apps som Excel og Outlook, samt skytjenester som OneDrive og Microsoft Teams. Features som tillader alle at skabe og dele informationer, dokumenter, osv. hvor som helst og fra hvilken som helst enhed.

Med Skype for Business kan du chatte, tale, foretage videoopkald og holde onlinemøder – alt sammen i én app.

Med det private, sociale netværk Yammer kan du styrke din virksomheds kommunikation og let dele viden med kolleger.

Cloud Management Gateway

Cloud Management Gateway er en Azure service, der arbejder sammen med MEMCM for at sikre at de klienter, der ikke er tilsluttet virksomhedens interne netværk, kan administreres på lige fod med interne klienter. Dette kan fx være enheder, der er koblet til Internettet, når medarbejderne arbejder hjemmefra, eller når de arbejder fra et hotel i udlandet. Disse enheder vil dermed kunne modtage software, opdateringer og konfigurationer nøjagtigt som hvis de var koblet op på firmaets interne netværk – vel at mærke uden at belaste den interne IT-infrastruktur, VPN-forbindelser eller andet. Ved hjælp af denne service er det ligeledes muligt at foretage servicering af virksomhedens Windows 10 maskiner, så man dermed kan sikre at disse altid kører den ønskede version af Windows.

Ønsker du at vide mere om vores ydelser?

Ulrik er her for at hjælpe

Ulrik Mark Lassen

Key Account Manager

Intune

Intune er en cloud-baseret tjeneste til administration af virksomhedens enheder. Intune kan både administrere Windows-computere og smartphones/tablets, der benytter iOS og Android. Foruden generel administration, kan Intune benyttes til at udrulle software og apps, samt forøge sikkerheden på enhederne, herunder administration af BitLocker, firewall og antivirus. Ved brug af Conditional Access kan man yderligere styre adgangen til eksempelvis mail, så denne service kun kan tilgås fra enheder, der lever op til de definerede sikkerhedskrav.

Windows Autopilot

Med Windows Autopilot kan nyindkøbte (eller eksisterende) computere installeres og tilknyttes virksomhedens infrastruktur (cloud eller on-premises). I samarbejde med Intune og evt. MEMCM kan maskiner dermed installeres og administreres helt uden de behøver komme forbi IT-afdelingen.

Co-Management

Co-Management er en funktionalitet, der sørger for at enheder kan administreres af både MEMCM og Intune. På denne måde kan man udnytte det bedste fra begge verdener og lade den ønskede service administrere nogle eller alle funktioner på de givne enheder.