Modern Workplace og Device Management

I en omskiftelig og mobil verden er det vigtigere end nogensinde at have styr på virksomhedens enheder og arbejdsprocesser. IT-løsninger og processer bliver forældet i takt med virksomhedens udvikling, hvilket kan give en ufleksibel og ineffektiv arbejdskultur.

Den moderne arbejdsplads kræver en moderne arbejdskultur og effektive løsninger. I dag forventer ledelsen såvel som medarbejdere at kunne tilgå services som mail, filer og andet, uanset hvor de befinder sig, når som helst og fra forskellige enheder døgnet rundt – uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Det er ikke længere nok at kunne administrere Windows-computere på virksomhedens interne netværk. Der er behov for at kunne administrere, og sågar installere enhederne, uanset hvor de er. Ligesom det er nødvendigt at tilbyde adgang til services og data fra andre typer af enheder (smartphones, tablets osv.).

Modern workplace og morgendagens teknologi

Hos solvo it tilbyder vi dig professionel hjælp og sparring med disse udfordringer. Derudover tilbyder vi hjælp til implementering og løbende vedligehold af Microsofts Modern workplace værktøjer. Både on-premise og cloud-baserede.

Modern workplace er en infrastruktur af Microsofts applikationer, der imødekommer professionelt nuværende såvel som fremtidige forretningsbehov. Ved hjælp af det rigtige mix af Microsofts forretningskristiske teknologier, kan du drive en omspændende virksomhedstransformation, der strømliner forretningsdriften.

Ved brug af Modern workplace teknologier som Microsoft Endpoint Manager Configuration Manager (tidligere System Center Configuration Manager), Cloud Management Gateway, Intune, AutoPilot og ikke mindst Office 365, kan du opnå den fleksibilitet og sikkerhed, der måtte ønskes af din virksomhed.

Office 365 til en mere effektiv hverdag

Microsofts Office 365 samler de bedste værktøjer til den moderne arbejdsplads. Det er en skybaseret abonnement-tjeneste, der styrker kommunikation og samarbejdet i din virksomhed.

Office 365 kombinerer førende apps som Excel og Outlook, samt skytjenester som OneDrive og Microsoft Teams. Features som tillader alle at skabe og dele informationer, dokumenter, osv. hvor som helst, når som helst og fra hvilken som helst enhed.

Med Skype for Business kan du chatte, tale, foretage videoopkald og holde onlinemøder – alt samlet i én app.

Ydermere kan du med det private sociale netværk, Yammer, styrke din virksomheds kommunikation og let dele forretningskritisk viden med dine kolleger.

  • Bedre samarbejde

Med Modern workplace får du værktøjer, der matcher en moderne arbejdskultur, hvor der er behov for effektivt og nemt samarbejde med både kolleger og kunder. Du kan med en enkelt adgang få adgang til jeres fælles dokumenter, chat og videomøder, uanset hvornår og hvor du befinder dig.

Cloud Management Gateway

Med Modern Workplace får du Cloud Management Gateway, hvilket er en Azure service, der arbejder sammen med MEMCM for at sikre, at de klienter der ikke er tilsluttet virksomhedens interne netværk, kan administreres på lige fod med interne klienter. Dette kan f.eks. være enheder, der er koblet til Internettet, når medarbejderne arbejder hjemmefra, eller når de arbejder fra et hotel i udlandet.

  • Strømlinet drift

Disse enheder vil dermed kunne modtage software, opdateringer og konfigurationer nøjagtigt som hvis de var koblet op på firmaets eget interne netværk – vel at mærke uden at belaste den interne IT-infrastruktur, VPN-forbindelser eller andet.

Ved hjælp af denne service er det ligeledes muligt at foretage servicering af virksomhedens Windows 10 maskiner, så du dermed kan sikre, at enhederne altid kører den ønskede version af Windows.

Modern Workplace gør klienthåndtering markant lettere for dig. Ved brug af cloudbaserede løsninger kan du nemt håndtere og hurtigt få styr på eksisterende enheder, så din virksomhed altid er opdateret efter behovet.

Ønsker du at vide mere om vores ydelser?

Ulrik er her for at hjælpe

Ulrik Mark Lassen

Key Account Manager

Sikker adgangskontrol med Intune

Nu til dags er IT-sikkerhedshændelser og kriminalitet et voksende problem, der hurtigt kan have store konsekvenser for enhver organisation. Med Modern Workplace får du en indbygget cloud-baseret sikkerhedssystem, der beskytter dig og dine data mod adskillige cybertrusler som virus, phishing, maleware, ransomware og datatyveri.

  • Sikker arbejdsplads

Intune er en cloudbaseret tjeneste til administration af virksomhedens enheder. Intune kan både administrere Windows-computere og smartphones/tablets, der benytter iOS og Android.

Foruden generel administration kan Intune benyttes til at udrulle software og apps samt forøge sikkerheden på enhederne, herunder administration af BitLocker, firewall og antivirus. Ved brug af Conditional Access kan du yderligere styre adgangen til eksempelvis mail, så denne service kun kan tilgås fra enheder, der lever op til de definerede sikkerhedskrav.

Med Modern workplace kan I derfor bekymringsfrit arbejde trygt og sikkert.

Windows Autopilot

Med Windows Autopilot kan nyindkøbte (eller eksisterende) computere installeres og tilknyttes virksomhedens infrastruktur (cloud eller on-premise). Det er en Modern Workplace løsning, der effektiviserer jeres IT vedligeholdelse til nye højder. I samarbejde med Intune og evt. MEMCM kan maskiner dermed installeres og administreres helt uden, at de behøver komme forbi IT-afdelingen.

Co-Management

Co-Management er en Modern Workplace funktionalitet, der sørger for at alle enheder kan administreres af både MEMCM og Intune. På denne måde kan du udnytte det bedste fra begge verdener, hvor du kan lade den ønskede service administrere nogle eller alle funktioner på de givne enheder.