Modern Workplace

Med Modern Workplace får du en moderne og sikker håndtering af klienter med de nyeste værktøjer og opdateringer.
Du vælger selv, hvilken software dine medarbejdere skal have. Vi sørger for resten og forsyner dine medarbejderne med de værktøjer, de skal bruge for at være mest produktive.

Når du giver medarbejderne en digital og fleksibel arbejdsplads, får du højere produktivitet og mere engagerede og tilfredse medarbejdere.

Office 365

Office 365 samler de bedste værktøjer til den moderne arbejdsplads. Det er en skybaseret abonnement-tjeneste, der styrker kommunikation og samarbejdet i din virksomhed.

Office 365 kombinerer førende apps som Excel og Outlook, samt skytjenester som OneDrive og Microsoft Teams. Features som tillader alle at skabe og dele informationer, dokumenter, osv. hvor som helst og fra hvilken som helst enhed.

Med Skype for Business kan du chatte, tale, foretage videoopkald og holde onlinemøder – alt sammen i én app.

Med det private, sociale netværk Yammer kan du styrke din virksomheds kommunikation og let dele viden med kolleger.

Enterprise Mobility + Security (EMS)

Uanset om du arbejder hjemme, på kontoret eller på farten, understøtter Microsoft Enterprise Mobility + Security (EMS) dit arbejde. EMS hjælper din virksomhed med at administrere og beskytte dine brugere, enheder, apps og data.

EMS indeholder:

 • Azure Active Directory
  Håndterer dine brugere og grupper, og overvåger bl.a. om brugeres sikkerhed er kompromitteret
 • Microsoft Advanced Threat Protection
  Opdager e-mailangreb tidligt med grundig trusselsanalyse

 • Microsoft Intune
  Styrer politikker for brugere og skubber software ud til dem. Med Intune kan du være sikker på at være sikker
 • Microsoft Cloud App Security
  Giver dyb synlighed og kontrol af data i cloud-applikationer.

Windows 10

Windows 10 er Microsofts styresystem til din pc. Windows 10 er den første Windows-version, som bliver opdateret løbende fremfor at opdatere til en ny version. Ca. hvert halve år kommer en større Windows 10-opdatering, hvor du bl.a. får nye funktioner og forbedringer til brugerflade.

Deployment

Du kan konfigurere og administrere automatisk udrulning af operativsystemer, applikationer og opdateringer til både arbejdsstationer og servere ved hjælp af deployment-værktøjer.
Din it-afdeling sparer tid, ligesom det sikrer en standardiseret installation, der er lettere at supportere og vedligeholde.

Windows Autopilot

Med Windows Autopilot kan du opsætte og konfigurere nye enheder, så de er klar til brug direkte fra leverandøren – uanset hvor du befinder dig. Dine enheder behøver derfor ikke forbi it-afdelingen. Windows Autopilot konfigurerer dine enheder direkte fra skyen. Med få simple klik er dine klienter helt klar til brug.

Gratis E-bog – Enklere deployment,
bedre sikkerhed

Det er velkendt, at IT-afdelingerne bruger uforholdsmæssigt meget tid på at implementere og vedligeholde virksomhedens arbejdsstationer. Og – ikke mindst – på at sikre virksomheden mod mere og mere sofistikerede hackerangreb.

Står du med nogle af de samme udfordringer?

Vi har skrevet en e-bog, hvor vi med udgangspunkt i vores omfattende erfaring med Cloud-løsninger giver gode råd til:

 • Hvordan du kan forenkle administration af arbejdsstationer betydeligt
 • Hvordan du kan øge virksomhedens IT-sikkerhed med brug af færre ressourcer

Samtidig beskriver vi nogle af de tendenser i de moderne organisationer, som samlet set er årsagen til, at IT-afdelingerne er under pres i disse år.

E-bogen er gratis, enkel og kompakt. Du kan læse og downloade den her.